VV Utrecht herovert koppositie na eenvoudige winst op hekkensluiter: 'Echt knap'

Ana Rekar van VV Utrecht staat klaar voor een service in de wedstrijd tegen FAST in Sint Anthonis
Ana Rekar van VV Utrecht staat klaar voor een service in de wedstrijd tegen FAST in Sint Anthonis © RTV Utrecht
Utrecht - De volleybalsters van VV Utrecht hebben een eenvoudige zege geboekt op bezoek bij de puntloze hekkensluiter FAST. De ploeg van trainer Ali Moghaddasian won in drie sets: 19-25, 20-25 en 11-25. VV Utrecht heeft dankzij de winst de koppositie in de eredivisie heroverd.
VV Utrecht verzamelde 27 punten in tien wedstrijden. Sliedrecht Sport, dat gisteravond won van Apollo 8, blijft als enige in het spoor van de Utrechtse dames. De regerend landskampioen heeft twee punten minder dan VV Utrecht.
Sliedrecht Sport is de enige ploeg die dit seizoen van VV Utrecht wist te winnen. Dat gebeurde in de openingswedstrijd van de competitie. Daarna won VV Utrecht negen duels op rij.
De teleurstelling in de ogen van de tegenstander vind ik soms zielig
Ana Rekar, speelster VV Utrecht
Ana Rekar, speelster VV Utrecht, had tijdens de wedstrijd soms medelijden met FAST. "Dat heb ik soms wel een beetje in wedstrijden, maar dat weerhoudt mij er niet van om minder gas te geven. Ik ga er niet anders door volleyballen. Ik kan het wel te doen hebben met de mensen en de teleurstelling in hun ogen. Dat vind ik soms wel een beetje zielig."
VV Utrecht-speelster Ana Rekar: 'Het verschil was vandaag te groot'

Brede selectie

VV Utrecht-trainer Moghaddasian is te spreken over de breedte van zijn selectie. "De meiden trainen hard. Ze houden elkaar scherp. Je ziet dat wij veel wisselingen doorvoeren tijdens wedstrijden. Het niveau gaat dan niet naar beneden, maar juist omhoog. Echt een knappe prestatie. Dit verbaast me niet. Ik weet dat we een behoorlijk niveau hebben."
VV Utrecht-trainer Ali Moghadassian in gesprek met verslaggever Mark Kloostra

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.