Haak hengelt bij nieuwe ploeg Budding binnen

Martijn Budding
Martijn Budding © Tour de Tietema Unibet Cycling Team
Veenendaal, Vianen - Sportief directeur Hugo Haak uit Vianen heeft bij de nieuwe ploeg Tour de Tietema Unibet Cycling Team een regiogenoot vastgelegd. De Veenendaalse wielrenner Martijn Budding heeft voor twee seizoen getekend bij de kersverse ploeg.
Budding komt over van het het Deense Riwal Cycling Team. "Enthousiast om de komende twee jaar deel uit te maken van dit project en samen te groeien naar het hoogste niveau", laat Budding weten op social media.
"Wat we heel belangrijk vinden, is dat we renners in de ploeg hebben die als een geheel kunnen samenwerken. Tegelijk hebben we mensen nodig die een voelbare passie voor de sport hebben en die deze passie op anderen kunnen overbrengen. Dat geldt niet alleen voor de renners, maar voor de complete staf. En daar zijn we volgens mij bijzonder goed in geslaagd”, laat Haak in het persbericht weten.
Naast Budding heeft de ploeg ook Abram Stockman, Bas Tietema, Davide Bomboi, Jordy Bouts, Joren Bloem, Harry Tanfield, Harrhijs de Vries, Kevin Inkelaar. Tomas Kopecky, Wouter Toussaint en Yentl Vandevelde vastgelegd als renners voor komend seizoen. Voormalig wielrenner Rob Harmeling is in dienst getreden als ploegleider.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.