Zeges voor koploper Eemdijk en achtervolger DHSC in vierde divisie

Coach Willem Romp van Eemdijk
Coach Willem Romp van Eemdijk © Orange Pictures
Bunschoten, Utrecht - Eemdijk en DHSC hebben in de vijftiende speelronde van de vierde divisie B geen fout gemaakt. Koploper Eemdijk had de grootste moeite met Huizen, maar won wel met 2-1. Het om de tweede plaats strijdende DHSC was met 2-0 te sterk voor WV-HEDW.

Franslyn Nsingi matchwinner Eemdijk

In de eerste helft van het duel tussen Huizen en Eemdijk werd niet gescoord, al kreeg Eemdijk-topscorer Yannick Bouw wel twee kansen. Een verdwaalde voorzet van Jasper Beekhuis belandde nog op de lat. Na rust was het wel raak voor Eemdijk: Jesper van Dalen kon de 0-1 binnentikken.
Huizen kwam via een benutte strafschop van Theo Visser op gelijke hoogte, dat gebeurde een kwartier voor tijd. Eemdijk moest daardoor weer jagen om geen puntverlies op te lopen. Dat lukte de ploeg van trainer Willem Romp, want vlak voor tijd scoorde Franslyn Nsingi de winnende namens de Diekers.
Door de zege behoudt Eemdijk de soevereine voorsprong aan kop van de vierde divisie B. De ploeg heeft 39 punten uit 15 duels.

Huizen - Eemdijk (Vierde divisie B)

56' Jesper van Dalen (0-1)
75' Theo Visser, pen. (1-1)
84' Franslyn Nsingi (1-2)

Twee goals in drie minuten voor DHSC

DHSC kon in de eerste helft niet scoren tegen de bezoekers van WV-HEDW uit Amsterdam. De Utrechters sloegen in de eerste tien minuten na rust wel toe. Eerst was het Tommie de Klein die voor de 1-0 tekende en nog geen drie minuten later was aanvaller Emre Bal verantwoordelijk voor de 2-0.
In het spoor van koploper Eemdijk strijdt DHSC met meerdere ploegen om de tweede plaats. Door deze zege op WV-HEDW komt het team van interim-trainer Jeffrey Sneijder op 29 punten uit 15 wedstrijden.

DHSC - WV-HEDW (Vierde divisie B)

53' Tommie de Klein (1-0)
56' Emre Bal (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.