IJsselmeervogels legt topscorer tweede divisie vast, Versteeg weg bij DOVO

© IJsselmeervogels.nl
Bunschoten - Spakenburg, Veenendaal - IJsselmeervogels heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de huidige topscorer van de tweede divisie. Youssef El Kachati komt komende zomer over van Quick Boys.
El Kachati scoorde dit seizoen al vijftien keer in de tweede divisie. De technische commissie is blij dat ze de 23-jarige aanvaller hebben weten te strikken. "Hij is een veelzijdige aanvallend ingestelde speler, die met fysieke kracht en doelgerichtheid heeft laten zien wat hij in huis heeft. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring op dit niveau en in combinatie met zijn gretigheid om de nieuwe aanvalsleider te worden zien we beiden enorm uit naar de samenwerking."
Bij de Rooien zijn ze niet alleen op zijn scorende vermogen afgegaan. "Onze scouts hebben hem veelvuldig bekeken en hun viel de werklust, ook in defensief opzicht op, net als de complete balbehandeling en zijn uitstekende passeeractie. Dat in combinatie met de fijne persoonlijkheid buiten de lijnen, maakt dat we heel blij zijn dat hij komend seizoen in het rood-wit speelt."
Naast Quick Boys heeft El Kachati een verleden bij Sparta Rotterdam, Noordwijk en het Belgische Westerlo.

Versteeg per direct weg bij DOVO

Marlon Versteeg heeft derdedivisionist DOVO per direct verlaten. Dat bevestigt de aanvaller tegenover Topamateurvoetbal.com. De aanvaller maakt de overstap naar eersteklasser Bennekom.
Eerder speelde Versteeg in het amateurvoetbal voor Spakenburg en FC Lienden. Hij heeft zijn debuut in het betaalde voetbal gemaakt namens De Graafschap. Versteeg speelt sinds afgelopen zomer voor DOVO maar hij wist geen vaste waarde te worden.

Contract Rondeltap niet verlengd

Roy Rondeltap vertrekt aan het einde van het seizoen bij Sportlust'46. Het contract van de doelman wordt bij de derdedivisionist niet verlengd.
Rondeltap is bezig aan zijn tweede seizoen bij Sportlust. Hij moet het vooral doen met een rol als reservekeeper. Eerder werd al wel het contract van eerste doelman Romero Antonioli verlengd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.