DOVO wint oefenduel met ruime cijfers, ook oefenzege voor Eemdijk

DOVO-speler Guido van Dijk scoorde eenmaal
DOVO-speler Guido van Dijk scoorde eenmaal © Orange Pictures
Veenendaal/Eemdijk - DOVO heeft het oefenduel tegen Prestige Sports, een team van clubloze voetballers, met ruime cijfers gewonnen: 7-0. Eemdijk won ook. Zuidvogels werd met 2-1 verslagen.

Zeven keer raak voor DOVO

Derdedivisionist DOVO ging met een 2-0 voorsprong de rust in. Anil Mercan en Hicham Haouat hadden voor de treffers in de eerste helft gezorgd.
Zeven minuten in de tweede helft wist kersverste aanwinst Kian Visser, hij kwam deze week over van IJsselmeervogels, voor de 3-0 te zorgen. DOVO liep vervolgens uit naar 7-0 door treffers van Guido van Dijk, Max den Boer, Nick Hak en opnieuw Haouat.
DOVO, zevende op de ranglijst van de derde divisie A, hervat volgende week zaterdag de competitie tegen nummer elf Harkemase Boys.

DOVO - Prestige Sports: 7-0

14' Anil Mercan (1-0)
43' Hicham Haouat (2-0)
52' Kian Visser (3-0)
55' Guido van Dijk (4-0)
78' Max den Boer (5-0)
87' Nick Hak (6-0)
88' Hicham Haouat (7-0)

Eemdijk wint ook

Eemdijk had in een oefenduel tegen eersteklasser Zuidvogels genoeg aan twee doelpunten in de eerste helft. Aanvaller Franslyn Nsingi opende de score na zes minuten, waarna Argjend Selimi tien minuten voor rust voor de 2-0 zorgde.
In de slotfase deden de bezoekers uit Huizen nog iets terug, maar bij die 2-1 bleef het. Een oefenzege dus voor Eemdijk, dat volgende week de vierde divisie B hervat met een uitduel tegen DETO. Dat is een topper, want Eemdijk is koploper en DETO staat tweede.

Eemdijk - Zuidvogels: 2-1

6' Franslyn Nsingi (1-0)
35' Argjend Selimi (2-0)
89' onbekend (2-1)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.