Robin Eindhoven maakt pikante overstap van Spakenburg naar IJsselmeervogels

© IJsselmeervogels
Bunschoten-Spakenburg - Robin Eindhoven speelt komend seizoen voor IJsselmeervogels. De 24-jarige spits komt over van buurman Spakenburg, waar hij een aflopend contract had. De in Haarlem woonachtige Eindhoven tekent een tweejarig contract tot de zomer van 2025.
Het is een pikante en niet vaak gemaakte overstap. Vorig seizoen leidde de aangekondigde transfer van Vince Gino Dekker van Spakenburg naar de Vogels tot woedende reacties en zelfs bedreigingen in de richting van de speler, die daarop besloot bij Spakenburg te blijven.
De overstap van Eindhoven leidde direct al tot reuring. Op topvoetbal.com was te lezen dat Eindhoven maandag niet mee mocht trainen bij Spakenburg, waarop de voltallige selectie van de Blauwen weigerde te gaan trainen.
Robin Eindhoven speelde eerder voor RCH en Koninklijke HFC. Van die club stapte hij over naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Vier jaar later keerde hij terug bij Koninklijke HFC. Na een kort, mislukt avontuur op Cyprus keerde hij terug in Nederland om bij Spakenburg te gaan spelen. Hij probeerde het vervolgens nog even bij Telstar, maar na een half jaar was hij alweer terug bij de Blauwen.
Bij IJsselmeervogels wordt Robin Eindhoven herenigd met maar liefst vier spelers die ook een verleden hebben bij Koninklijke HFC: Khalid Tadmine, Daniel van Son, Kevin Sterling en Wessel Boer.

Ramdas weg

Tegenover de komst van Eindhoven staat het vertrek van Miguel Ramdas. De 23-jarige linkspoot gaat op zoek naar een club waar hij meer speeltijd kan krijgen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.