Divarci gaat bij DHSC voorzitterschap TC combineren met hoofdtrainerschap

© Orange Pictures
Utrecht - Tarik Divarci maakt het seizoen af als hoofdtrainer van DHSC. Hij gaat die functie combineren met het voorzitterschap van de TC van de Utrechtse vierdedivisionist.
DHSC moest op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nadat Ricky Testa La Muta twee maanden geleden werd ontslagen. Assistent-trainer Jeffrey Sneijder nam tijdelijk de honneurs waar. Hij had niet de juiste papieren om het seizoen af te maken als hoofdtrainer. Divarci heeft die papieren wel.
Wesley Sneijder, voorzitter van de Raad van Advies, zegt in een persbericht dat ze verschillende opties hebben bekeken. "We zijn tot de slotsom gekomen dat we met Tarik genoeg kwaliteit in huis hebben. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Tarik met zijn kennis en ervaring een toegevoegde waarde zal zijn voor de technische staf."
DHSC staat in de vierde divisie op de derde plek met tien punten achterstand op koploper en regiogenoot Eemdijk. Komende zaterdag hervatten de Utrechters de competitie met een thuisduel tegen hekkensluiter Olde Veste.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.