Khoeblal en Pontjodikromo in Doha alleen nog actief in dubbelspel, Den Ouden uitgeschakeld in Frankrijk

Sidane Pontjodikromo
Sidane Pontjodikromo © Sidane Pontjodikromo
Provincie Utrecht - Voor Utrechter Elgin Khoeblal zit het ITF-toernooi in Doha er na de tweede ronde op. Sidane Pontjodikromo was bij dat toernooi al in de eerste uitgeschakeld. Guy den Ouden uit Maarssen wist bij het ITF-toernooi in het Franse Bressuire niet verder te komen dan de eerste ronde.

Doha

Khoeblal won in de eerste ronde in Qatar nog van de als vijfde geplaatste Roemeen Cezar Cretu met 2-0 in sets. In de tweede ronde moest de ongeplaatste Utrechter met 2-0 het hoofd buigen tegen de Fransman Maxime Chazal.
Pontjodikromo verloor in de eerste ronde in Qatar van de Duitser Mats Rosenkranz. De Leersummer ging met 2-0 onderuit tegen de als zesde geplaatste tennisser.
Pontjodikromo en Khoeblal zijn nog wel actief in het dubbeltoernooi. Ze nemen het met hun partners tegen elkaar op in de halve finale.
Samen met Dax Donders wist Pontjodikrome de kwartfinale te winnen van het duo Bybel/Chazal. Het werd 2-0. Diezelfde uitslag zette Khoeblal samen met Niels Visker neer tegen Bobrov/Sawat.

Bressuire

Voor Den Ouden zat het ITF-toernooi in Bressuire er ook na de eerste rond op. De Fransman Lucas Poullain versloeg de tennisser uit Maarssen met 2-0.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.