Sieders van Sportlust'46 naar DOVO, Willems gaat Vogels verlaten

Aaron Sieders verlaat Sportlust'46
Aaron Sieders verlaat Sportlust'46 © Sportlust'46
Bilthoven - Aaron Sieders gaat na het weekend de overstap maken van Sportlust'46 uit Woerden naar competitiegenoot DOVO. De verdediger zit vandaag voor het laatst bij de wedstrijdselectie van de derdedivisionist.
Sieders speelde sinds de zomer van 2021 voor Sportlust. Het lukte hem niet om een vaste waarde te worden. Sportlust neemt het vandaag op tegen Urk.
Ook contractnieuws bij IJsselmeervogels. Verdediger Mitch Willems is bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij de tweededivisionist. De 23-jarige heeft 43 duels voor IJsselmeervogels achter zijn naam staan.
Vierdedivisionist Eemdijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Justin van Groen. De 31-jarige middenvelder komt over van derdedivisionist Sparta Nijkerk. Van Groen heeft een contract getekend voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.
GVVV heeft de contracten van drie spelers verlengd. Verdedigers Joeri Potjes, Tariq Dilrosun en middenvelder Barry Maguire blijven tot minimaal medio 2024 spelen voor de Veenendaalse derdedivisionist.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.