Youssef Blel al na één seizoen weg bij IJsselmeervogels

© IJsselmeervogels
Bunschoten-Spakenburg - Youssef Blel is na dit seizoen geen speler meer van IJsselmeervogels. De aanvaller vertrekt komende zomer al na één seizoen bij de tweededivisionist.
Blel kwam afgelopen zomer over van derdedivisionist VVSB, waar hij indruk had gemaakt door in een half seizoen twaalf keer te scoren. In de eerste helft van dat seizoen maakte hij dertig doelpunten voor derdeklasser Olympia Haarlem.
Bij IJsselmeervogels kon hij de belofte een doelpuntenmachine te zijn nooit inlossen. Mede door een blessure aan het begin van het seizoen speelde hij slechts twaalf duels. Daarin scoorde hij drie keer.

Van Kouwen naar PEC

Ruben van Kouwen staat de rest van dit seizoen onder contract bij PEC Zwolle. De doelman stond aan het begin van dit seizoen een aantal duels onder de lat bij GVVV. Toen Jan van Willige was hersteld van een blessure en de voorkeur kreeg van trainer Gery Vink, leverde Van Kouwen zijn spullen in en vertrok.
Van Kouwen, die met voetballen begon bij Houten, speelde in de jeugd van Vitesse en kwam later ook uit voor NEC, Fortuna Sittard en MVV.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.