Van Arnhem nu al weg bij IJsselmeervogels, De Gunst in technische staf FC Groningen

© Orange Pictures
Bunschoten-Spakenburg - Philippe van Arnhem is per direct vertrokken bij IJsselmeervogels. De 26-jarige middenvelder is aansloten bij de selectie van competitiegenoot Kozakken Boys. Van Arnhem zou in eerste instantie de overstap pas komende zomer maken.
Van Arnhem kwam echter niet voor in de plannen van de trainers Rob Hilbers en Michael Weggemans. In de eerste wedstrijd na de winterstop, afgelopen zaterdag tegen AFC, zat hij niet bij de selectie. Hij is al de derde speler die deze winter de deur bij IJsselmeervogels achter zich dicht trekt. Mogelijk debuteert hij komende zaterdag al tegen Spakenburg.
Eerder vertrokken ook Kian Visser en Jarno Westerman. Visser sloot aan bij DOVO, Westerman speelt nu bij DVS'33. Mogelijk vertrekt ook Morad el Haddouti nog bij de Vogels. De aanvaller is op proef bij de Zweedse profclub Dalkurd FF.

De Gunst naar FC Groningen

Inmiddels heeft ook de afgelopen najaar bij IJsselmeervogels ontslagen trainer Gert Peter de Gunst een nieuwe baan. Hij treedt toe tot de technische staf van FC Groningen.
De Gunst vervulde de functie van assistent-trainer eerder jarenlang bij PEC Zwolle. Hij vult de lege plaats op die was ontstaan nadat assistent-trainer Dennis van der Ree hoofdtrainer werd, als opvolger van de ontslagen Frank Wormuth.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.