Bunnikside sluit eredivisie-topscorer Tasos Douvikas in de armen

© Bunnikside.nl
Utrecht - Met zijn goals was Tasos Douvikas al een van de smaakmakers van FC Utrecht, maar na zijn hattrick tegen AZ (in de 5-5) staat de Griekse spits ook nog eens bovenaan de topscorerslijst. Voor supporters van de Bunnikside reden om een speciaal spandoek op te hangen op de tribune.
De Bunnikside-supportersgroep heeft een actie opgezet om Douvikas in het zonnetje te zetten. Zaterdagavond, tijdens het thuisduel tegen Heerenveen, hangt er een speciaal blauw-wit spandoek (in de Griekse kleuren) waarop staat 'Tasos Douvikas, a man with a mission: Score'. Daaronder staan tien kruisjes, verwijzend naar het aantal goals dat Douvikas gescoord heeft dit jaar.
"We beginnen met een spandoek", laat de supportersgroep weten aan RTV Utrecht. "Maar een knipoog verraadt dat er misschien nog meer in het vat zit."
Het is niet de eerste keer dat deze groep FC Utrecht-fans een actie op poten zet. In 2016 werd een speciale inzamelingsactie gestart met als titel 'Je Suis Haller' om spits Sébastien Haller in Utrecht te houden. Ook kreeg Mihai Nesu een hart onder de riem gestoken door de supportersgroep.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.