Jong FC Utrecht lijdt zestiende nederlaag

© RTV Utrecht/Bert Kous
Utrecht - Jong FC Utrecht heeft de uitwedstrijd in de eerste divisie tegen Helmond Sport verloren. In Helmond werd het 2-0. De Utrechtse beloften blijven hekkensluiter.
Jong FC Utrecht, dat zes basisspelers van de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen NAC moest afstaan aan de hoofdmacht, schoot na een half uur voor het eerst richting het doel van Helmond Sport. De Biltse doelman Mike Havekotte zag het schot van Lynden Edhart hoog over gaan.
Daarvoor had de thuisploeg al drie grote mogelijkheden om zeep gebracht. Maarssenaar Jelle Goselink was nog het dichtst bij. Hij trof de lat.
Na 34 minuten was het wel raak voor Helmond Sport. Elmo Lieftink schoot een vrije trap van 18 meter prachtig binnen.

Tweede helft

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Utrecht. Het schot van Gio-Renys Felicia werd door Havekotte tot hoekschop verwerkt. Een paar minuten later was het bijna 2-0, maar de inzet van Martijn Kaars ging net naast.
Utrecht werd ondanks een licht overwicht nauwelijks dreigend en vlak nadat doelman Kevin Gadellaa de 2-0 van Arias met een knappe reflex had voorkomen, besliste Marcus Scholten zes minuten voor tijd de wedstrijd.

Helmond Sport - Jong FC Utrecht 2-0

35' Elmo Lieftink (1-0)
84' Marcus Scholten (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.