Frans van Seumeren in Een Berg Sport: 'Ik had daar moeten gaan staan'

© RTV Utrecht
Utrecht - Een week na de rampweek van FC Utrecht, met de bekeruitschakeling tegen Spakenburg als dieptepunt, is Frans van Seumeren te gast in Een Berg Sport. Hoewel ook hij enorm baalt: "Differdange, Mostar en Spakenburg zijn wel de top drie van teleurstellingen", refereert de grootaandeelhouder onder meer aan de Europese uitschakeling door een Luxemburgse dwerg in 2013.
Van Seumeren stelt ook dat er na de bekernederlaag fouten zijn gemaakt op de club. "Ik had er liever gestaan", stelt de clubeigenaar als reactie op het veel bekritiseerde filmpje waarin coach Michael Silberbauer, die tijdens de wedstrijd tegen Spakenburg nota bene ziek op bed lag, excuses maakte aan de supporters. "Hij was er niet bij en was voorgelezen. Het had spontaan uit zijn hart moeten komen, dan was er niks aan de hand geweest."
Maar Van Seumeren wil vooral het grote geheel beoordelen. "In de ranking op basis waarvan de televisiegelden worden uitbetaald, dat is op basis van de laatste tien jaar, staan wij vijfde. Dus ik ben helemaal niet teleurgesteld over de lange termijn. Ook qua supporters ben ik tevreden."
En de clubbaas heeft ook nog altijd vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. "We gaan ons uiterste best doen om Europees te halen."
Korneel zoekt in zijn Ode ook weer het positieve geluid, en de oprecht kritische visie van Pessel & Boonen hebben een speciale gast in de aanloop naar de wedstrijd tegen NEC.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.