GVVV lijdt puntenverlies tegen degradatiekandidaat ASWH: 'Slechtste wedstrijd van seizoen'

© Geert Lommers
Veenendaal - Koploper GVVV heeft duur puntenverlies geleden in de derde divisie. Op eigen veld kwamen de Veenendalers niet voorbij degradatiekandidaat ASWH. Het bleef 0-0 op Panhuis.
Verslaggever Bert Kous over het gelijkspel van GVVV
Met Justin Spies als vervanger van de zieke Mart de Jong was het vooral aftasten in de eerste helft. Wat betreft kansen was GVVV wel licht in het voordeel, maar de Veenendalers hadden moeite om het spel te maken. Stroef en zonder tempo was het. De 0-0 ruststand was dan ook niet heel gek.
In de rust greep GVVV-trainer Gery Vink in met twee wissels en een nieuw, aanvallend systeem. Achraf Nejmi raakte niet lang na de pauze de lat. Daarna kregen de Veenendalers nog wel wat kansjes, maar degradatiekandidaat ASWH hield goed stand tegen een stroperig GVVV.
Gescoord werd er niet meer op Panhuis, waardoor GVVV duur puntenverlies leed in de top van de derde divisie. Directe concurrent ACV won wel en komt daardoor in punten (50) gelijk met GVVV, dat wel een beter doelsaldo heeft. Nummer drie Barendrecht won ook en staat nu op drie punten van GVVV en ACV.

Slechte wedstrijd

Trainer Gery Vink van GVVV was niet tevreden over het spel van zijn ploeg. "Dit was de slechtste wedstrijd van het seizoen. De kansen die we kregen zijn we niet goed mee omgegaan. We hebben heel weinig gecreëerd", aldus de trainer.
Gery Vink: 'Onze slechtste wedstrijd van het seizoen'
"Wij kunnen niet op 70 of 80 procent spelen", zei Maguire. "Als je kampioen wil worden moet het elke week 100 procent zijn. Als dat niet gebeurt dan kan het ook heel erg matig van onze kant zijn. Ik denk dat we nog een uur hadden door kunnen spelen en dan hadden we nog niet gescoord."
Barry Maguire: "Al hadden we nog een uur gespeeld, hadden we nog niet gescoord"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.