Rondje door de zalen: VV Utrecht loopt averij op, Korfballers Dalto winnen topper

VV Utrecht in actie
VV Utrecht in actie © RTV Utrecht
Provincie Utrecht - RTV Utrecht neemt u mee in een rondje door de zalen, zwembaden en ijsbanen van de zaterdagavondsport. Waar diverse teams strijden om de hoofdprijzen.

Handbal, eredivisie mannen:

Vrone/Berdos - The Dome/Houten: 24-40
Handbal Houten gaat in de eredivisie aan kop met 27 punten uit 21 duels. Nummer twee Quintes heeft, met een wedstrijd minder gespeeld, vier punten minder.

Volleybal, kampioenspoule eredivisie vrouwen:

Sliedrecht Sport - VV Utrecht: 3-1 (20-25, 28-26, 22-25, 10-25)
VV Utrecht blijft ondanks de nederlaag de koploper van de kampioenspoule van de eredivisie. De Utrechtse volleybalsters hebben na vier duels 12 punten. Nummer twee Zwolle heeft één punt minder. Sneek staat derde met 10 punten.

Waterpolo, eredivisie mannen:

UZSC - ZPC Amersfoort: 17-9
De Ham - De Linge/PCG: 13-10
UZSC uit Utrecht staat in de eredivisie op de vijfde plek. ZPC Amersfoort is de nummer negen, De Linge/PCG uit Leerdam is met 0 punten hekkensluiter.

Waterpolo, eredivisie vrouwen:

Het Ravijn - UZSC: 11-11
UZSC heeft na tien duels zestien punten. Daarmee staan de Utrechtse waterpolosters op de vierde plek in de eredivisie. De Zaan is met 14 punten meer, en twee wedstrijden meer gespeeld, koploper.

Zaalkorfbal, League 2:

DSC - Dalto: 21-22
Door de nipte zege heeft Dalto de koppositie in de Korfbal League 2 versterkt. De ploeg uit Driebergen heeft na 17 duels 30 punten bemachtigd. DSC staat met vijf punten minder tweede.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.