Spakenburg wordt afgestraft bij Quick Boys: 'We staan compleet voor lul'

© RTV Utrecht
Bunschoten-Spakenburg - Spakenburg heeft in de tweede divisie voor de tweede week op rij verloren. De Blauwen gingen op bezoek bij Quick Boys met 4-2 onderuit.
Verslaggever Menno Schilder over de nederlaag van Spakenburg
Na iets meer dan een half uur spelen was het al duidelijk dat het een kansloze middag zou worden voor Spakenburg. Twee treffers van Youssef el Kachati en één van Ravelino Junte hadden Quick Boys op 3-0 voorsprong gebracht. Nog voro rust maakte Bram Franken de 4-0, waarna Luuk Admiraal de 4-1 wist binnen te schieten.
In de tweede helft was het wel duidelijk Quick Boys de drie punten ging veroveren. Twintig minuten voor tijd maakte Robin Eindhoven nog wel de tweede treffer van Spakenburg: 4-2.

Ranglijst

Spakenburg is in de tweede divisie iets weggezakt. De ploeg van trainer Chris de Graaf staat negende met 35 punten uit 26 duels.

Wanprestatie

Trainer Chris de Graaf baalde er flink van dat zijn ploeg opnieuw een slechte wedstrijd afleverde. "Na de winst bij Utrecht zijn we alleen maar bezig geweest met randzaken", aldus de oefenmeester. "Achteraf ben ik blij dat er geen publiek van ons mee was, want we staan gewoon voor lul."
"Ik hoopte nog op het slotoffensief maar het zat er niet in", aldus De Graaf. "De eerste helft wil ik het eigenlijk al niet eens meer over hebben."
Spakenburg-coach Chris de Graaf: 'We staan compleet voor lul'
Verdediger Koos Werkman sluit zich bij zijn trainer aan. "Het was dramatisch. We worden de eerste helft compleet weggevaagd. We werden overlopen", aldus Werkman.
Ook hij denkt dat de bekerwinst op FC Utrecht nog zijn weerslag heeft. "Lijkt alsof we nog daarvan aan het genieten zijn", zegt Werkman. "Maar als ik op het veld sta denk ik niet aan FC Utrecht of PSV, maar wat het dan wel is, ik weet het niet. We kunnen echt wel iedereen wegspelen, maar dan moet je wel een bepaalde intensiteit tonen. Dat is misschien makkelijker op te brengen in de mooiere wedstrijden."
Koos Werkman: 'Lijkt alsof we nog steeds van Utrecht aan het genieten zijn'

Quick Boys - Spakenburg: 4-2

11' Youssef el Kachati (1-0)
30' Youssef el Kachati (2-0)
35' Ravelino Junte (3-0)
40' Bram Franken (4-0)
45' Luuk Admiraal (4-1)
70' Robin Eindhoven (4-2)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.