Boze Frans van Seumeren loopt kleedkamer FC Utrecht in: 'Dat is een duidelijk signaal'

© Orange Pictures
Utrecht - FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren is na afloop van de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-2) boos de kleedkamer ingelopen. Hij heeft de spelersgroep daar toegesproken na een nieuw teleurstellend resultaat in de eredivisie.
René van den Berg ziet boze eigenaar Frans van Seumeren: 'Hij heeft het doen donderen'
Sander van de Streek: "Hij heeft zijn ongenoegen geuit"
Het donderde en bliksemde achter de kleedkamerdeur. Speler Sander van de Streek toonde zich schuldbewust. "Dit hebben we te accepteren, want we verdienden deze donderspeech. Als dit onze vrije week kost dan is dat zo."
Ook verdediger Nick Viergever, aanvoerder van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles, vond het begrijpelijk dat de grootaandeelhouder de spelers en de staf toesprak. "Als Frans boos is, is dat een duidelijk signaal", aldus de linksback, die ook de hand in eigen boezem stak.
Nick Viergever: "Frans wilde boos zijn, wij zijn ook boos"

Emotioneel

"Het is niet gek. Hij is emotioneel betrokken bij de club. Hij wil laten zien hoe hij zich voelt. Dat is logisch", zegt Viergever. "Hij mag boos zijn, want wij zijn zelf ook boos. Maar we zijn één FC Utrecht, zei hij ook. We moeten het wel samen doen."
De Griekse doelman Vasilis Barkas vond de toespraak van een boze Van Seumeren niet gek. "Dat is normaal. Hij is teleurgesteld, net als wij. We hebben verloren. We speelden niet goed, maar we hadden kunnen winnen, maar we hebben verloren. Op een cruciaal moment incasseren we een goal en dat moeten we achter ons laten", vindt Baskas.
Barkas zag boze Van Seumeren: "Dat is normaal"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.