Eemdijk legt aanvaller Hilterman vast

© Eemdijk.nl
Bunschoten-Spakenburg - Eemdijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jordy Hilterman. De 26-jarige aanvaller komt over van tweede divisionist Rijnsburgse Boys.
Hilterman tekent voor één seizoen op De Vinken, aan het het einde van een voor hem teleurstellend seizoen bij Rijnsburgse Boys. Vorig jaar was de voormalig jeugdspeler van Volendam een vast waarde bij Koninklijke HFC, met 20 basisplaatsen en drie treffers. Na zijn overstap naar Rijnsburg stond hij daar tot nu toe slechts zes keer in de basis en kwam elf keer als invaller in het veld. De linkspoot scoorde twee keer.
Voor Eemdijk, dat zo goed als zeker kampioen wordt in de vierde divisie en dus gaat promoveren naar de derde divisie, is Hilterman de vijfde aanwinst voor komend seizoen. Eerder werden Cem ter Burg (SDV Barneveld), Justin van Groen (Sparta Nijkerk), Sven Deen (ODIN'59) en doelman Wouter Beukers (Sparta Nijkerk) vastgelegd.Daarnaast zijn de verbintenissen van topscorer Yannick Bouw en Jesper van Dalen al verlengd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.