DOVO weet weer wat winnen is, nederlaag voor Sportlust'46

Yannick Zeeman
Yannick Zeeman © Website DOVO
Provincie Utrecht - DOVO heeft in de derde divisie een negatieve trend doorbroken door met 1-0 te winnen op bezoek bij Excelsior'31. In diezelfde competitie liep het Woerdense Sportlust'46 tegen een 2-0 nederlaag aan op bezoek bij Sparta Nijkerk.

Zeeman matchwinner voor DOVO

Het enige doelpunt van de middag viel al na negen minuten. Het was Yannick Zeeman die na goed doorzetten met een wippertje voor de 0-1 tekende in Veenendaals voordeel.
Vlak voor rust leek Excelsior'31 gelijk te maken, maar het schot van Givan Werkhoven werd nog aangeraakt door een ploeggenoot die buitenspel stond. Na rust jaagde Excelsior'31 op de 1-1, maar die viel niet.
De 1-0 zege betekende de eerste overwinning voor DOVO sinds 11 februari, toen met 4-0 van Urk gewonnen werd. Daarna volgden vier nederlagen voor het team van trainer Florian Wolf. DOVO is negende met 39 punten uit 27 wedstrijden.

Excelsior'31 - DOVO (Derde divisie)

9' Yannick Zeeman (0-1)

Oude bekenden doen Sportlust de das om

Het basisdebuut van Sportlust-nieuwkomer Tufan Özbozkurt werd opgeluisterd door een razendsnelle tegentreffer. Sparta Nijkerk stond namelijk binnen een minuut al op 1-0 via voormalig Hercules-, Hoogland- en Eemdijk-speler Frank Heus.
In de tweede helft verdubbelde Sparta Nijkerk de voorsprong. Twintig minuten voor tijd was het Mike Ahrens, met een verleden bij Spakenburg, die voor de 2-0 zorgde. Dat was ook de eindstand.
Door de nederlaag blijft Sportlust steken op 43 punten uit 27 wedstrijden. Daarmee staat de ploeg van trainer Jochem Twisker zesde en is het onderdeel van de subtop.

Sparta Nijkerk - Sportlust'46 (Derde divisie)

1' Frank Heus (1-0)
70' Mike Ahrens (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.