Vera Koenen volgt succescoach Ali Moghaddasian op bij VV Utrecht

Ali Moghaddasian (midden) vertrekt
Ali Moghaddasian (midden) vertrekt © VV Utrecht
Utrecht - VV Utrecht neemt na dit seizoen afscheid van succescoach Ali Moghaddasian. Onder zijn leiding maakten de Utrechtse vrouwen de stap naar de eredivisie en bestormden ze de top. In Vera Koenen is de opvolger gevonden voor Moghaddasian.
Moghaddasian kondigde al in januari zijn afscheid aan bij VV Utrecht. Na overleg met het bestuur besloot hij na drie jaar op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De coach maakt dit seizoen, waarin VV Utrecht nog kans maakt op de landstitel, nog wel af.
Vera Koenen is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainster. De oud-volleybalster, die in 1992 meedeed aan de Olympische Spelen, was afgelopen jaar trainer bij een talentenschool. Eerder coachte ze onder meer Spaarnestad, Amstelveen en Sliedrecht Sport. Met die laatste ploeg werd ze vier keer landskampioen.
Het huidige seizoen staat VV Utrecht in alle finales. De ploeg heeft laten zien een stabiel, positief en goed team te zijn.
Vera Koenen, nieuwe coach VV Utrecht
"Het is een jonge, ambitieuze club", vertelt Koenen. "Het huidige seizoen staat VV Utrecht in alle finales. De ploeg heeft laten zien een stabiel, positief en goed team te zijn. Ik heb heel veel zin om met deze groep aan de gang te gaan."
VV Utrecht is blij dat het een stabiele eredivisie-ploeg is geworden onder Moghaddasian. "Met de komst van Koenen hebben we opnieuw een ervaren toptrainster, die zowel het team als de club helpt zich verder te ontwikkelen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.