FC Utrecht-spits Bas Dost: 'Dat ik al bij Emmen getekend heb is onzin'

Bas Dost
Bas Dost © Orange Pictures
Provincie Utrecht - Bas Dost is er nog niet uit wat hij volgend seizoen gaan doen. Dat zegt de spits van FC Utrecht vrijdag in Een Berg Sport. "De verhalen dat ik al bij Emmen getekend heb zijn onzin."
Dost kwam begin dit seizoen van Club Brugge naar de Galgenwaard, maar miste erg veel duels door blessures. "Jullie hebben te weinig de échte Dost gezien. Acht doelpunten in twintig wedstrijden is niet slecht, maar het kan veel beter", zegt de voormalig international.
Niet alleen Dost, heel FC Utrecht kan beter, vindt ook de spits. "Wij hebben prima spelers, maar het moet er ook een keer uitkomen", stelt Dost, die erkent dat hij sportief meer van FC Utrecht had verwacht. "De vierde plek is niet realistisch. Maar we zijn nog steeds in de race om de play-offs te winnen. Dat is het doel."
Of Dost ook volgend seizoen in de Galgenwaard zal spelen is nog de vraag. "Ik twijfel", zegt Dost, die ontkent dat hij al bij Emmen zou hebben getekend. "Bij Emmen vinden ze het een mooi verhaal, als ik mijn carrière afsluit bij de club waar het ook is begonnen. En het is natuurlijk ook een mooi verhaal. Maar er is niets getekend."
Een Berg Sport met Bas Dost

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.