SCHC kan Laren niet van titel afhouden en ziet promotiedroom uiteenspatten: 'Kansloos'

© RTV Utrecht
Bilthoven - SCHC heeft op eigen veld met 4-1 verloren van Laren en kan hierdoor promotie naar de hoofdklasse vergeten. Laren daarentegen veroverde met de overwinning de titel van de promotieklasse.
Voor SCHC is de nederlaag extra zuur. De Bilthovense ploeg kan hierdoor de derde plek vergeten en hierdoor gaan ze dus niet de play-offs om promotie in. SCHC staat vierde en met nog één wedstrijd te gaan is het verschil met nummer drie Hurley vier punten geworden.

Offday

SCHC-speler Jelmer Uildriks vond dat zijn ploeg op geen enkel moment in het duel op iets aansprak had. "We staan bij de tegengoals gewoon te slapen. Het zat er gewoon niet in vandaag", aldus de hockeyer. "Het was echt een offday vandaag."
Jelmer Uildriks: 'Het was kansloos vandaag'
"Iedereen wil in die hoofdklasse spelen en daar hebben we voor gevochten maar niet gehaald", zei Uildriks die ook volgend seizoen voor SCHC speelt. "Ik vind dit de leukste club waar ik ooit heb gespeeld. Zolang ik het nog fysiek kan opbrengen speel ik hier."
Bram Weers, die aan het einde van het seizoen stopt, baalt van het missen van de play-offs. "Nu wordt je vierde. We hadden het sowieso kunnen halen met deze groep."
Bram Weers: 'Met dit team hadden we meer uit het seizoen moeten halen'

SCHC - Laren: 1-4

2' Jordi Schramel (0-1)
9' Jordi Schramel (0-2)
25' Sam Steins Bisschop (1-2)
30' Diederick van Berckel (1-3)
35' Thomas Vis (1-4)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.