FC Utrecht traint weer na drama Nesu

UTRECHT - FC Utrecht trainde donderdag voor het eerst sinds het drama met verdediger Mihai Nesu. De Roemeen brak dinsdag tijdens de training een nekwervel toen Alje Schut bovenop hem viel na een duel.
De aangeslagen spelersgroep is voor de training van donderdag bijgepraat over de situatie. Schut heeft de sessie op eigen verzoek aan zich voorbij laten gaan. De komende dagen wordt bepaald of hij zondag zal spelen.

NOG GEEN GEVOEL

Ondertussen is de situatie van Nesu nog onzeker. De linksachter is aan zijn nek geopereerd en is stabiel, maar de komende dagen of weken moet duidelijk worden of Nesu het gevoel in zijn lichaam terugkrijgt. Vooralsnog is dat niet het geval. De vader van Nesu is onderweg naar Nederland om zijn zoon in het ziekenhuis te bezoeken

MEGASPANDOEK

Zondag wacht voor Utrecht het belangrijke duel met AZ. De ploeg van Ton du Chatinier moet winnen om kans te maken op een plek in de play-offs.
De supportersvereniging is bezig met een megaspandoek voor Nesu. Die wordt speciaal in het buitenland gemaakt en daarna ingevlogen.

Beelden van eerste training FC Utrecht na drama met Nesu
FC Utrecht traint weer na drama Nesu

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.