Ihattaren toch niet naar Samsunspor

© Orange Pictures
Utrecht - De Utrechtse voetballer Mohamed Ihattaren gaat toch niet naar Samsunspor. De Turkse club laat vandaag op de eigen sociale media weten af te zien van een overeenkomst met de voormalig speler van PSV, Juventus en Ajax. Volgens Samsunspor heeft Ihattaren "onaanvaardbare" aanvullende eisen gesteld.
"We hadden een akkoord en hem uitgenodigd naar ons toe te komen voor de medische keuring en de ondertekening van het contract", meldt Samsunspor. "Eenmaal hier had Ihattaren echter aanvullende eisen, die voor ons niet acceptabel waren. We zien daarom af van de samenwerking."
Afgelopen vrijdag werd de verbintenis van Ihattaren bij Juventus ontbonden. Hij stond sinds de zomer van 2021 onder contract bij de Italiaanse topclub, maar speelde nooit een competitieduel in Turijn. Vorig jaar werd hij enige tijd gehuurd door Ajax, maar door problemen in de privésfeer werd dat geen succes. Eerder speelde hij tussen 2019 en 2021 voor het eerste elftal van PSV, waar hij ook de jeugdopleiding had doorlopen. Daarvoor speelde de geboren Utrechter een jaar bij de pupillen van SV Houten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.