Drie keer uit en drie keer thuis voor regioclubs in loting KNVB-beker

IJsselmeervogels won zaterdag van TOGB
IJsselmeervogels won zaterdag van TOGB © Arnold Schenk/RTV Utrecht
Provincie Utrecht - De loting voor de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker heeft geen ontmoetingen tussen de zes clubs uit de regio opgeleverd. IJsselmeervogels, Eemdijk, Sportlust '46 en Hercules plaatsten zich dit weekend door een overwinning in de eerste ronde. Tweededivisionisten GVVV en Spakenburg stromen nu in.
GVVV-speler Taoufik Adnane deed de loting samen met Jan Bluyssen, manager competitiezaken van de KNVB. Aanvoerder Adnane koppelde zijn ploeg aan derdedivisionist Barendrecht, dat zaterdag met 2-1 van Genemuiden won. GVVV speelt thuis in Veenendaal. En ook Spakenburg speelt thuis tegen v.v Scherpenzeel. Die ploeg uit de vierde divisie won dit weekend makkelijk met 1-5 van Zwaluw VFC.
Het Utrechtse Hercules krijgt een verre uitwedstrijd tegen ACV uit Assen, dat speelt in de Tweede Divisie. Ook IJsselmeervogels mag met de bus, maar minder ver naar DVS'33 uit Ermelo.
V.v. Eemdijk speelt thuis tegen derdedivisionist Harkemase Boys en Sportlust '46 mag naar Beverwijk. De ploeg uit Woerden neemt het daar op tegen RKVV DEM.
De wedstrijden in de tweede voorronde van de KNVB-beker worden gespeeld op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 september. Daarna volgt voor de winnaars van deze ronde het hoofdtoernooi, waaraan ook de clubs uit het betaalde voetbal meedoen.
De wedstrijden van Utrechtse clubs in de tweede kwalificatieronde op een rij:
Eemdijk - Harkemase Boys
DVS'33 - IJsselmeervogels
Spakenburg - Scherpenzeel
ACV - Hercules
DEM- Sportlust '46
GVVV - BVV Barendrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.