Sneijder weer in gesprek met Ajax over terugkeer, volgende week koffie met Steijn

© RTV Utrecht
Utrecht - Wesley Sneijder is toch weer met Ajax in gesprek over een terugkeer bij de club. Dat zei de oud-international, die graag trainer wil worden, maandag in het tv-programma Veronica Offside.
Ruim twee weken geleden verklaarde Sneijder op Instagram dat de huidige koers van de beleidsmakers van Ajax ver afstaat van het DNA van de club waar hij opgroeide. Nu komt de Utrechter daar op terug.
"Dat kan toch? Als je gesprekken voert, dan kan dat gevoel weer terugkomen", aldus Sneijder, die in contact staat met trainer Maurice Steijn en directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Ik heb met Maurice gesproken, ik heb met Sven gesproken. Sterker nog, ik denk dat ik volgende week weer een bakje koffie met Maurice ga drinken. Dat loopt gewoon nog. We zijn nog steeds in gesprek. De deur is nog niet dicht. Hij staat weer op een kier. Nog steeds wil ik trainer worden."
De harde supporterskern van de F-Side zat eerst niet te wachten op een terugkeer van Sneijder, omdat ze niet blij waren met oude uitspraken van hem over Ajax. Na een gesprek, waarin Sneijder excuses maakte, nam de F-Side de oud-speler weer in genade aan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.