SCHC wint tweede duel wel van Laren

BILTHOVEN - De hockeysters van SCHC hebben het tweede nacompetitieduel tegen Laren gewonnen de stand gelijk gemaakt.
Zaterdag bleek Laren na verlening en strafballen de beste, zondag maakte SCHC de winnende 4-3 in de verlenging uit een strafcorner.
Even leek het er op dat er geen extra tijd nodig was, SCHC kwam op 3-2 met nog een paar minuten op de klok.
Laren maakte in de absolute slotfase van de reguliere speeltijd alsnog de gelijkmaker.
Door de zege in de blessuretijd speelt SCHC woensdagavond de derde en beslissende wedstrijd in de halve finale van de play-offs. SCHC speelt om 20.30 uur thuis.
De tegenstander in de finale is nog niet bekend. Ook Amsterdam en Den Bosch spelen een derde wedstrijd.