Hockeyoverzicht: Schaerweijde grijpt net naast eerste zege

© Orange Pictures
Provincie Utrecht - Het is de hockeyers van Schaerweijde net niet gelukt om hun eerste zege van het seizoen te behalen in de hoofdklasse. De ploeg uit Zeist verloor thuis met 3-4 van HDM.
Via doelpunten van Thur Stadelmaier, Daan Troost en Pepijn Leenhouts verdedigde Schaerweijde na 23 minuten een 3-1 voorsprong. In de tweede helft stortte Schaerweijde in. Met in de slotminuut de winnende goal van Sander Groenheijde.
Voor HDM was het de eerste zege van het seizoen. Schaerweijde blijft puntloos na vier wedstrijden.

Kampong verkijkt zich op Bloemendaal

De dames van Kampong namen het na een sterke start van het seizoen op tegen Bloemendaal dat pas 1 punt had. De Utrechters verslikten zich in Bloemendaal in hun tegenstander. Bente van der Veldt bracht Kampong in de 22e minuut op 0-1. In de 42e minuut maakte Rosalie Rosman gelijk. 1-1 was ook de eindstand. Kampong zakt naar de 7e plaats met 7 punten uit 5 duels.

Kraker Voordaan - SCHC eindigt onbeslist

In de promotieklasse stond de kraker tussen de mannen van Voordaan en SCHC op het programma. De 'Strijd van De Bilt' vond dit keer plaats in Groenekan waar de thuisploeg via Hugo Lokhorst op 1-0 kwam. Cédric Terwel en Jelmer Uildriks draaiden de stand namens de Bilthovenaren als snel om (1-2). IJse Dubbeldam maakte voor Voordaan 2-2. SCHC leek andermaal op weg naar de zege toen Max Sweering 2-3 maakte. Thomas van Battum zorgde dat er geen winnaar kwam. Hij maakte in de 68e minuut 3-3.
SCHC staat 4e met 9 punten uit 5 wedstrijden. Voordaan is 11e met 5 uit 5.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.