Van Bezouwen opvolger Wolf bij DOVO

© Jeroen van den Berg/DOVO
Veenendaal - Jeroen van Bezouwen is de nieuwe trainer van DOVO. Hij volgt bij de Veenendaalse club Florian Wolf op, die vorige week werd ontslagen. Van Bezouwen tekende een contract tot het einde van het seizoen.
Tilburger Jeroen van Bezouwen (45) was eerder onder meer trainer van UNA uit Veldhoven, dat onder zijn leiding net naast promotie naar de tweede divisie greep. Afgelopen seizoen had hij Baronie uit Breda, eveneens in de derde divisie, onder zijn hoede.
Van Bezouwen was al eerder bijna hoofdtrainer van DOVO. "We hadden in 2021 al een goede indruk van Jeroen gekregen. Destijds ging de keuze tussen Florian en Jeroen en die keuze was lastig", zegt Jimmy Spelbos namens de technische commissie van de Veenendaalse club. "Jeroen was nu beschikbaar en we zijn opnieuw in gesprek gegaan. Dat heeft ons ervan overtuigd dat Jeroen in de huidige omstandigheden de beste man op deze plek is."
De nieuwe trainer staat maandagavond voor het eerst voor de groep. Zaterdag beleeft hij zijn vuurdoop, in de streekderby tegen Kampong.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.