Maguire langer bij GVVV, De Jong gaat voor achtste en negende seizoen

© Geert Lommers
Veenendaal - Barry Maguire is ook volgend seizoen te zien in het shirt van GVVV. De 33-jarige verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist en ligt nu tot medio 2025 was.
Vorig seizoen speelde Maguire nog op het middenveld van GVVV. Dit seizoen heeft trainer Gery Vink hem, met succes, omgedoopt tot centrale verdediger.

De Jong gaat voor achtste en negende seizoen

Eerder deze week werd al bekend dat het contract van Mart de Jong is bij GVVV opengebroken en verlengd. De 27-jarige middenvelder heeft bij de Veenendaalse tweededivisionist voor twee jaar bijgetekend.
De Jong speelt sinds 2017 voor GVVV en is dus bezig aan zijn zevende seizoen op Sportpark Panhuis. Tot dusver droeg hij 189 keer het shirt van GVVV.
Technisch manager Rob de Boer zegt op de website van GVVV blij te zijn met het langer binden van De Jong. "Wij wilden graag door en Mart had diezelfde mening. Dan is één en één twee en was de meerjarige verlenging dus snel geregeld. Hij is een belangrijke pijler op ons middenveld en gaat nu voor zijn achtste en negende seizoen. Mooi voor hem en voor ons."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.