Spakenburg presenteert eerste aanwinst voor volgend seizoen

© Spakenburg.com
Bunschoten-Spakenburg - Spakenburg heeft de eerste inkomende transfer voor volgend seizoen gepresenteerd. De Blauwe tweededivisionist heeft de 20-jarige aanvallende middenvelder Ian Beelen vastgelegd.
Beelen speelt op dit moment voor competitiegenoot ADO'20. Dit seizoen scoorde hij tot nu tot tweemaal.
De afgelopen tijd voerde hij gesprekken met de TC van Spakenburg. "Ik hield hier direct een goed gevoel aan over, waarna ik een aanbieding kreeg en de zaak in een tweede gesprek snel kon worden beklonken. Ik heb ondertussen de trainer en mijn medespelers ingelicht en iedereen gunt me deze stap omhoog", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club.
Volgens de TC van Spakenburg is Beelen een speler die uitstekend past in de speelstijl van trainer Chris de Graaf. "In de wedstrijden die we hebben bekeken was hij zeer nadrukkelijk aanwezig, vooral door zijn loopvermogen en creativiteit. Ian is een moderne middenvelder die veel meters maakt, technisch begaafd is en in staat om medespelers in scoringspositie te brengen. En hij pikt regelmatig zelf een goaltje mee. We zijn dan ook blij dat we met Ian onze eerste versterking voor komend seizoen binnen hebben."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.