Podcast Namen & Rugnummers Match Talk: Fortuna Sittard - FC Utrecht

Verslaggever René van den Berg, analist Erik van der Meer en verslaggever Bert Kous
Verslaggever René van den Berg, analist Erik van der Meer en verslaggever Bert Kous © RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar de nieuwe sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op de wedstrijd en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook dit weekend na het 0-0 gelijkspel bij Fortuna Sittard.
FC Utrecht keerde zaterdag uit Limburg huiswaarts met een punt, maar zat er meer in voor de Utrechters? René van den Berg sprak na afloop van de wedstrijd met trainer Ron Jans, keeper Vasilis Barkas - die een strafschop wist te stoppen - en middenvelder Jens Toornstra. Analist Erik van der Meer had gemengde gevoelens na het duel.
Luister nu de hoogtepunten, interviews en analyses van deze wedstrijd terug via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen & Rugnummers Match Talk'. Luister naar Bert Kous, Erik van der Meer en René van den Berg na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze diepgaande analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een boeiende podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht-fan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.