Hockey: Knappe overwinning mannen Schaerweijde, zeges voor dames Kampong en SCHC

© Orange Pictures
Provincie Utrecht - De hockeyers van Schaerweijde hebben in de hoofdklasse een knappe overwinning geboekt. De mannen uit Zeist waren in het uitduel met 1-0 te sterk.
De winnende treffer viel twee minuten voor tijd. Patrick Coates scoorde vanuit een strafcorner. Schaerweijde staat in de hoofdklasse tiende met tien punten. Rotterdam is de nummer vijf.

Duel mannen Kampong gestaakt

De wedstrijd tussen de mannen van Kampong en Oranje Rood is na 4 minuten in het water gevallen. Door de vele regenval was het veld van Oranje Rood onbespeelbaar geworden en dus werd het duel gestaakt.
De KNHB heeft inmiddels besloten dat het restant van het duel na de winterstop zal worden ingehaald. Met een duel minder gespeeld staat Kampong derde.

Zege voor dames Kampong

De hockeysters van Kampong kwamen in de hoofdklasse ook in actie tegen Oranje Rood. Dat duel kon wel worden afgemaakt. Het werd 3-0 voor de Utrechters. De treffers van Kampong kwamen op naam van Luna Fokke, Noor van den Nieuwenhof en Sosha Benninga.
SCHC won zondag met 2-1 van Bloemendaal. Pien Dicke bracht SCHC op voorsprong, maar namens Bloemendaal scoorde Sterre Bregman de 2-2. Vlak na rust scoorde Trijntje Beljaars de winnende 2-1.
Kampong staat in de hoofdklasse op de zesde plek met 16 punten uit twaalf duels. SCHC is de nummer twee met een punt achterstand op koploper Den Bosch.

Voordaan en SCHC winnen in promotieklasse

In de promotieklasse waren er voor Voordaan en SCHC doelpuntrijke overwinningen. Voordaan was met 5-3 te sterk voor Gooische terwijl de mannen van SCHC met 7-3 won van Ede.
Voordaan staat op de achtste plek in de promotieklasse, SCHC is de nummer vijf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.