Namen & Rugnummers topscorer: koploper El Azzouti loopt uit

Ahmed el Azzouti, hier in actie tegen AFC
Ahmed el Azzouti, hier in actie tegen AFC © Orange Pictures
Provincie Utrecht - Ahmed el Azzouti heeft zijn koppositie in de Namens & Rugnummers-topscorerslijst verstevigd. De aanvaller van Spakenburg maakte dit weekend zijn twaalfde treffer van het seizoen.
El Azzouti scoorde bij de 5-0 overwinning van koploper Spakenburg op AFC eenmaal. Teamgenoot Floris van der Linden is ook weer te zien in de lijst doordat hij tegen de Amsterdammers zijn zevende seizoenstreffer maakte. Verder wist IJsselmeervogels-speler Dennis Knuiman ook te klimmen doordat hij eenmaal scoorde bij de 6-2 zege op VVSB.
Nog een opvallend feitje. Dit weekend wisten er zeven spelers van twee verschillende clubs hun eerste treffer van het seizoen te maken. Namens de FC Utrecht-vrouwen waren dit Sam de Jong, Sophie Cobussen, Eilisha Kruize en Nurija van Schoonhoven en namens IJsselmeervogels waren dit Thomas Beekman, Niels Butter en Aleksandar Bjelica.
De topscorerslijst per 28 januari 2024
De topscorerslijst per 28 januari 2024 © RTV Utrecht

Alleen doelpunten gemaakt in de reguliere competitie, van de eredivisie tot en met de vierde divisie, voor een club uit de provincie Utrecht tellen mee in dit klassement.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.