Jong FC Utrecht thuis ten onder tegen Jong Ajax

© Twitter @fcutrecht
Utrecht - Jong FC Utrecht heeft in de eerste divisie opnieuw een nederlaag moeten slikken. In eigen huis werd er met 0-1 verloren van de beloften van Ajax.
De openingsfase van de wedstrijd beloofde nog veel. Adrian Blake en Sil van der Wegen waren voor de FC dichtbij de openingstreffer, ook Jong Ajax kreeg mogelijkheden maar scoorde niet. Jong FC Utrecht hield stand tot de 35e minuut.
Jaydon Banel tekende namens de bezoekers voor de 0-1. hij was het eindstation van een van de schaarse vloeiende Amsterdamse aanvallen. In de tweede helft kon Jong FC Utrecht bij vlagen een vuist maken, Jesse van der Haar was nog dichtbij de gelijkmaker maar zijn inzet werd van de lijn gehaald.
In de slotfase stonden Mees Rijks en en Lynden Edhart nog oog in oog met de Argentijnse doelman Geronimo Rulli maar ook zij scoorden niet. Jong FC Utrecht staat na de nederlaag op een zeventiende plek met 20 punten.
Jong FC Utrecht staat in de eerste divisie op de 17e plaats met 20 punten uit 24 duels. Hekkensluiter Telstar heeft 4 punten minder.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.