Namen & Rugnummers Match Talk: 'Lammers is echt een toevoeging voor FC Utrecht'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 4-0 zege op Fortuna Sittard.
In de podcast komen Ron Jans, Oscar Fraulo en Sam Lammers aan het woord. Laatstgenoemde is blij dat hij met zijn treffer tegen Fortuna van de hatelijke nul af is. Verder passeert de evenaring van het 33 jaar oude clubrecord, 13 duels op rij ongeslagen, natuurlijk ook de revue. Analist Robby Alflen analyseert met verslaggever Bert Kous de wedstrijd. Zo gaat de de oud-voetballer in op de rol van Lammers in het aanvalsspel van FC Utrecht.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.