Namen & Rugnummers Match Talk: 'Heracles speelde antivoetbal tegen FC Utrecht'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 1-0 thuisoverwinning op Heracles Almelo.
Het was de vierde zege op rij voor FC Utrecht. Het spel was niet al te best maar Heracles Almelo, dat heel verdedigend voor de dag kwam, werd verslagen: 1-0. In deze aflevering blikken trainer Ron Jans, doelman Mattijs Branderhorst en aanvaller Marouan Azarkan tegenover verslaggever René van den Berg terug op de winst.
Analist Robby Alflen is kritisch op de manier hoe Heracles Almelo voor de dag kwam. "Daarvoor ga je niet op voetbal. Antivoetbal." Hij bespreekt met verslaggever Bert Kous ook de interviews. Zo gaat hij in op de situatie tussen Barkas en Branderhorst. "Hij gaat Barkas op de bank zetten."
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.