Van der Laan fluit Almere City - FC Utrecht

© Orange Pictures
Utrecht - Yannick van der Laan is komende zaterdag de scheidsrechter bij Vitesse - FC Utrecht. Hij wordt in Almere geassisteerd door Cristian Dobre en Nils van Kampen. Boyd van Kommer is de vierde official, Danny Makkelie is de VAR.

Almere City - FC Utrecht is zaterdag 9 maart vanaf 19.30 uur live te horen via de stream van RTV Utrecht. René van den Berg en Bert Kous doen verslag met analist Robby Alflen aan hun zijde.

Luister naar de stream via de website of app van RTV Utrecht. Zet in de RTV Utrecht-app de pushmeldingen van sport aan dan krijg je een seintje als de livestream begint.

Bij Jong FC Utrecht - Telstar is op vrijdag 8 maart Thomas Hardeman uit Wijk bij Duurstede de arbiter. Hij wordt op Sportcomplex Zoudenbalch geassisteerd door Michael Rasch en Max Wolfkamp. Daniël Drost is de vierde official.
Maandag komt Jong FC Utrecht nogmaals in actie, uit tegen FC Eindhoven. Bij die wedstrijd is Robin Vereijken de scheidsrechter metMark Pelgröm en Laurens Maas als assistenten en Joshua Kuipers als vierde man.
Houtenaar Jeroen Manschot is dit weekend de VAR bij FC Twente - Sparta Rotterdam. Ingmar Oostrom uit Oudewater vervult die rol bij AZ - Excelsior.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.