Elinkwijk, FC De Bilt en Argon naar laatste acht districtsbeker

Drie regioclubs naar laatste acht districtsbeker
Drie regioclubs naar laatste acht districtsbeker © Fabienne Bisel
Provincie Utrecht - Elinkwijk, FC De Bilt en Argon hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinales van de districtsbeker. Voor het tweede van Kampong zit het toernooi er na de achtste finales op.
Derdeklasser Elinkwijk is de stuntploeg van dit bekertoernooi. De Utrechters wonnen dinsdag met 2-1 van eersteklasser FC Zuidvogels nadat ze eerder in het toernooi al wisten te winnen van vierdedivisionisten AFC'34 en Ajax amateurs.
Tweedeklasser FC De Bilt had het moeilijk tegen derdeklasser FC Limmen. Het duel eindigde in de reguliere speeltijd in 1-1 maar de thuisploeg was in de strafschoppenserie met 4-2 te sterk.
Argon uit Mijdrecht kwam tegen WV-HEDW op 3-0 voorsprong. De bezoekers, actief in de vierde divisie kwamen in de slotfase nog terug tot 3-2 maar de zege van de eersteklasser kwam niet meer in gevaar.
Voor hoofdklasser Kampong 2 zit het toernooi er op. De Utrechters wisten niet te stunten tegen vierdedivisionist Huizen: 2-4.
De overige teams die zich hebben geplaatst voor de kwartfinale zijn vierdedivisionist Hollandia, eersteklasser Hillegom en tweedeklasser ASV Arsenal. De achtste finale tussen Foresters – Kolping Boys staat woensdagavond 13 maart op het programma.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.