Kampong wint moeizaam, Schaerweijde bezwijkt

Kampong-speler Duco Telgenkamp
Kampong-speler Duco Telgenkamp © Orange Pictures
Provincie Utrecht - Kampong heeft zich hersteld van de nederlaag van vrijdag in de hoofdklasse. Twee dagen later rekenden de Utrechters af met Rotterdam. Het won moeizaam met 1-0. Schaerweijde deed het goed tegen HDM, maar kon een voorsprong niet over de streep trekken (2-1).
Kampong pakte belangrijke punten in de play-off race. Het kwam tegen Rotterdam op voorsprong door een wereldgoal van Duco Telgenkamp. Die treffer bleek genoeg voor de zege in de rechtstreekse confrontatie met de nummer 5. Kampong neemt op de vierde plaats 3 punten voorsprong.

Schaerweijde geeft voorsprong uit handen

Schaerweijde dreigde even met een stunt tegen het hoger geklasseerde HDM. Jur van der Have maakte halverwege de wedstrijd de openingstreffer voor Schaerweijde. De Zeistenaren konden de voorsprong niet vasthouden en verloren met 2-1. Schaerweijde blijft voorlaatste. Het heeft met 10 punten uit 15 wedstrijden nog alle kans om zich veilig te spelen.

Promotieklasse

SCHC hield koploper Nijmegen van een zege. In Bilthoven werd het 1-1. Voordaan ging in Groenekan in een doelpuntenfestijn met 3-5 onderuit tegen Hurley. SCHC staat 4e, Voordaan is 6e.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.