Namen & Rugnummers topscorer: Afaker nadert koploper El Azzouti, Van den Meiracker bezig aan inhaalrace

Marouane Afaker
Marouane Afaker © Orange Pictures
Provincie Utrecht - Niet alleen de voorsprong van koploper Spakenburg in de tweede divisie is dit weekend geslonken. Ook Spakenburg-spits Ahmed el Azzouti ziet in de Namen & Rugnummers-topscorerslijst het gat tot de concurrentie kleiner worden. Boosdoener: Marouane Afaker (IJsselmeervogels).
Afaker scoorde dit weekend twee keer in de met 7-1 (!) gewonnen wedstrijd tegen Hoogeveen. De aanvaller van de koploper van de derde divisie A maakte zijn 13e treffer van het seizoen en is El Azzouti tot één doelpunt genaderd.
Een eervolle vermelding is er voor teamgenoot Danny van den Meiracker. De aanvaller is bezig aan een knappe inhaalrace. De routinier maakte afgelopen winter de overstap naar IJsselmeervogels en heeft zich bijna in de top van het klassement genesteld. Dit weekend scoorde hij driemaal waardoor hij nu op zeven doelpunten staat.
De Namen & Rugnummers-topscorerslijst per 17 maart 2024
De Namen & Rugnummers-topscorerslijst per 17 maart 2024 © RTV Utrecht

Alleen doelpunten gemaakt in de reguliere competitie, van de eredivisie tot en met de vierde divisie, voor een club uit de provincie Utrecht tellen mee in dit klassement.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.