FC Utrecht blameert zich in Doetinchem

DOETINCHEM - FC Utrecht maakt geen aanspraak meer op Europees voetbal. De club blameerde zich in Doetinchem tegen hekkensluiter De Graafschap.
De thuisploeg kwam in de 22e minuut op voorsprong toen doelman Cummins blunderde. Poepon stond klaar om af te ronden. In de tweede helft ging het niet beter met FC Utrecht én Cummins.
De doelman stond 17 minuten in de 2e helft opnieuw te slapen zodat De Leeuw de 2-0 binnen kon koppen. Een paar minuten voor tijd werd het door opnieuw De Leeuw zelfs 3-0.
Trainer Jan Wouters van FC Utrecht zei na de nederlaag bij De Graafschap (3-0) dat hij zich door zijn spelers in zijn hemd gezet voelde. "Ik ben zwaar teleurgesteld door deze prestatie. Er was geen overtuiging, er waren geen ideeën en de wil om te winnen ontbrak. Dat terwijl er nog wel iets te halen viel dit seizoen. Nu durf ik echt niet meer omhoog te kijken. De play-offs kunnen we uit ons hoofd zetten."
Wouters begreep er niets van. "Vooraf hadden we duidelijke afspraken gemaakt. We zouden ervoor gaan", zei de trainer bij Eredivisie Live. "Daar is helemaal niets van terechtgekomen. Volgens mij was dit de
slechtste wedstrijd tot nu toe van FC Utrecht.

RTV Utrecht's Rene van den Berg in gesprek met Cedric van der Gun
Jan Wouters reageert bij Rene van den Berg van RTV Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.