Beloften FC Utrecht verliezen finale KNVB-beker

AMSTERDAM - De beloften van FC Utrecht hebben de KNVB-bekerfinale voor beloften verloren van Ajax. Op De Toekomst werd het na verlenging 1-0. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong hield goed stand tegen het aanvallende voetbal van de Amsterdammers. Ook had FC Utrecht nog recht op een penalty, maar de scheidsrechter dacht daar anders over.
Ajax kreeg de beste kansen van de wedstrijd, maar FC Utrecht-doelman Erik Cummins was met een aantal goede reddingen de grote man bij de Utrechters. Na negentig minuten stond het 0-0 en moest er verlengd worden.
In de tweede helft van de verlenging stonden de Domstedelingen nog met tien man op het veld, omdat Slager met een brancard het veld af moest worden gedragen en FC Utrecht door al haar wissels heen was. In dat half uur bleek Ajax uiteindelijk de betere ploeg en ging FC Utrecht met het zilver naar huis.