FC Utrecht nu wel langs NAC Breda

UTRECHT - FC Utrecht heeft zondagmiddag met 2-0 gewonnen van NAC Breda. Het nam daarmee revanche voor de recentelijke bekernederlaag. Utrecht staat nu zesde. De thuisploeg, met Van de Haar in de basis en Mols op de bank, kende een bliksemstart, want Van den Bergh scoorde al na een minuut. Daarna was Utrecht de baas op het veld zonder echt gevaarlijk te zijn. Een kwartier na rust, vlak nadat NAC-speler Zonneveld van het veld moest na een tweede gele kaart, maakte Keller de 2-0 en kon FC Utrecht de wedstrijd vrij rustig uitspelen. De ploeg kreeg in de tweede helft ook meer kansen, maar echt sprankelend was het spel niet. Het duel werd ontsierd door spreekkoren tegen de NAC-speler Anouar Diba. De Utrechter werd onder meer uitgemaakt voor tasjesdief. De scheidsrechter heeft met de speler overlegd of het duel stilgelegd moest worden, maar Diba wilde doorspelen.