Pijnlijke nederlaag IJsselmeervogels

UTRECHT - IJsselmeervogels heeft zaterdag averij opgelopen. De Spakenburgse koploper in de hoofdklasse B verloor op eigen veld met 0-1 van Deltasport. De nederlaag heeft vooralsnog geen gevolgen voor de leidende positie van de 'Vogels'. Naaste concurrent Quick Boys wist ook geen punten te pakken. De wedstrijd van Quick Boys tegen Capelle werd bij een 0-1 stand gestaakt omdat toeschouwers bananen naar de gekleurde scheidsrechter hadden gegooid. Daarna ontstond ook nog een opstootje. Het restant van de wedstrijd wordt op een nader te bepalen datum gespeeld. Spakenburg heeft met 1-3 gewonnen bij Scheveningen. De Spakenburgse club in de hoofdklasse B heeft 37 punten uit 23 wedstrijden. Sparta Nijkerk speelde met 1-1 gelijk tegen TOGR. Huizen op de valreep een punt uit het vuur gesleept tegen Katwijk. Bij rust stond Huizen met 0-3 achter. In de tweede helft keerden de kansen, en Huizen maakte in blessuretijd de gelijkmaker. Hoofdklasse A Het Veenendaalse DOVO won met 1-2 bij Noordwijk. Na 23 duels heeft DOVO nu 31 punten. ASWH werd kampioen door met 1-4 te winnen van Hoek.