Hoofdklassetoekomst UVV op de tocht

UTRECHT - Het volledige bestuur van de Topsportstichting van de Utrechtse honkbalhoofdklasser UVV is opgestapt. De leden vinden dat er te weinig draagkracht is voor de stichting vanuit het clubbestuur.
Ton Camue, voorzitter van de Topsportstichting: "We hebben het gevoel dat we trekken aan een dood paard. We missen vanuit de club de steun die nodig is om in de top van de hoofdklasse te kunnen spelen." UVV acteert nu twee jaar op het hoogste niveau. Dit seizoen werd er op de laatste speeldag naast de play-offs gegrepen.
Dinsdagavond praat het demissionaire bestuur van de Topsportstichting met het clubbestuur. Dan zal gekeken worden hoe UVV verder gaat.
Honkbal- en softbalvoorzitter Evert Jan Pluimers: "Uiteraard willen we dat UVV ook volgend seizoen in de hoofdklasse uitkomt, maar niet ten koste van alles." De afgelopen twee seizoenen werden afgesloten met een tekort. De club is naarstig op zoek naar sponsoren aangezien het op korte termijn een nieuwe technische staf moet contracteren en een spelersgroep moet worden samengesteld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.