VVIJ en Magreb '90 winnen, Hercules gelijk

PROVINCIE UTRECHT - In de eerste klasse A heeft VVIJ goede zaken gedaan door Zeeburgia met 3-2 te verslaan. De voetballers uit IJsselstein kwamen halverwege de eerste helft op achterstand, maar bleven doorstrijden. Dit legde de ploeg geen windeieren. Na de 1-1 kwam de eersteklasser tweemaal op voorsprong. Het laatste doelpunt kwam het elftal van Zeeburgia niet meer te boven waardoor VVIJ als winnaar van het veld stapte.
Hercules kwam in het uitduel niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Purmerstein. Na de eerste 45 minuten stonden de Utrechters met 1-0 achter. In de tweede helft werd deze achterstand gelijkgetrokken. Na het laatste fluitsignaal waren beide teams in evenwicht.
In de eerste klasse B heeft Magreb '90 voor eigen publiek gewonnen van de amateurs van ADO Den Haag. Al vroeg in de wedstrijd kwam de Utrechtse ploeg op een 1-0 achterstand. Niet veel later werd het zelfs 2-0. Door te blijven strijden, werd in de tweede helft de gelijkmaker gemaakt. Net voor het einde van de wedstrijd maakte Magreb '90 het winnende doelpunt waardoor de drie punten als nog in Utrecht bleven.
Kijk voor alle uitslagen in de eerste klasse op www.rtvutrecht.nl/uitslagen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.