Spakenburg speelt even liever uit dan thuis

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Spakenburg-trainer Peter Wesselink kan zaterdag mogelijk weer beschikken over doelman Sven Taberima en spelverdeler Ricky van den Bergh. Beide spelers waren de voorbije weken geblesseerd, maar trainden deze week volledig met de groep mee.
Ook Rudy Jansen en Roy de Vries keren waarschijnlijk na een blessure terug in de selectie. Thijs Sluijter en Ibad Muhamadu zijn nog geblesseerd.
Spakenburg gaat zaterdag op bezoek bij Rijnsburgse Boys, de ploeg waartegen vorig seizoen twee keer gewonnen. In Rijnsburg werd het 0-1, in Spakenburg 5-1.
Dit seizoen vlot het nog niet echt met de landskampioen. Uit de eerste vijf wedstrijden haalde Spakenburg vijf punten. Opvallend daarbij is dat de ploeg in uitwedstrijden beter presteert dan op de eigen Westmaat.
De wedstrijd in Rijnsburg stond in het teken van het incident rond Spakenburg-spits Danny van den Meiracker. Scheidsrechter Huizinga verzuimde hem tien minuten voor tijd weg te sturen na een tweede gele kaart. Rijnsburgse Boys tekende protest aan, waarna de laatste tien minuten moesten worden overgespeeld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.