Elinkwijk laatste na nieuwe nederlaag

UTRECHT - Elinkwijk blijft op zoek naar de eerste winst van het seizoen. De Utrechters verloren zondagmiddag op eigen veld met 2-0 van Alphense Boys en staan nu laatste in de Hoofdklasse A.
Mohammed Zouzou maakte in de tweede helft het openingsdoelpunt uit een strafschop. Elinkwijk kreeg enkele grote kansen op de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in. De ploeg van trainer John van Heezik eindigde het duel met tien man na een rode kaart van verdediger Tim Fokkenrood. In blessuretijd maakte Alphense Boys-spits Sjijie Hu er nog 2-0 van.
Elinkwijk heeft nu twee punten uit vier wedstrijden en zakt daarmee naar de laatste plek. De Zouaven uit Grootebroek en Quick uit Den Haag waren tot zondag hekkensluiters, maar wonnen allebei.